blog sözlük kategorileri


  • an itibariyle bazı değişikliklerin ve eklemelerin yapıldığı kategorilerdir.

    + #dizi kategorisi #televizyon olarak güncellendi.
    + #bilgisayar kategorisi eklendi.
    + #dil kategorisi eklendi.
    + #doğa kategorisi eklendi.
    + #psikoloji kategorisi eklendi.

    dizilerin birer televizyon programı olduğunu ve diğer program türleri için ayrı ayrı kategori açmanın mümkün olmadığını göz önünde bulundurduğumuzda, #dizi kategorisini #televizyon olarak yeniden adlandırma sebebimiz ortaya çıkacaktır.

    #programlama ve #internetle ilgisi olmayan fakat #teknoloji kategorisine eklemenin de zorlama olduğu bazı başlıklar var. onlar için #bilgisayar kategorisi eklendi.

    atasözleri ve deyimler için ayrı kategori talebi birden fazla kişiden geldi. bunun yerine hem atasözleri ve deyimleri, hem de diğer dil ile ilgili öğeleri kapsayabilecek #dil kategorisi sözlüğe eklenmiş oldu.

    hayvanlar, bitkiler ve benzeri kategori talepleri oldu. bunlar yerine hepsini kapsayabilecek #doğa kategorisini sözlüğe ekledik.

    psikolojik terimler içeren başlıkların #sağlık kategorisi dışında değerlendirilmesinin daha uygun olacağını düşünerek #psikoloji kategorisini sözlüğe ekledik.

    şu ana kadar yapmış olduğunuz öneriler için çok teşekkür eder, yeni önerilere her zaman açık olduğumuzu da bilmenizi isterim.