sözlüğe eklenen özellikler


  • + mesajlar kısmına engelleme özelliği eklendi. bundan sonra, kendisinden mesaj almak istemediğiniz bir üyenin size mesaj göndermesini engelleyebileceksiniz.

    + şu an için iki üye arasındaki mesajlaşma sayfasında bulunan mesaj engelleme özelliği yakın zamanda profil sayfalarına da eklenecek ve kişi size hiç mesaj göndermemiş olsa bile kendisinden gelebilecek mesajları engelleyebileceksiniz.

    + hiçkimseden mesaj almak istemeyen üyeler, ayarlar sayfasında halihazırda mevcut olan "diğer üyeler size mesaj gönderebilsin mi?" seçeneğini hayır olarak işaretleyebilirler. bu seçeneği kullanan kişi diğer üyelere mesaj gönderebilir ve mesaj gönderdiği üye kendisine cevap yazabilir.

    + üyeler engelledikleri üyelere mesaj gönderemezler.

    + engelleme özelliği yakın zamanda entry'ler ve başlıklar için de aktif hale gelecek fakat bu üç engelleme türü birbirinden bağımsız olarak seçilebilecek. çünkü mesaj almak istemediğiniz birinin yazdığı entry'leri okumak yahut entry'lerini görmek istemediğiniz birinin açtığı başlıkta yazan diğer entryleri görmek isteyebilirsiniz.