özel günleri unutan erkek


  • haklı erkektir. Ancak bir yere kadar haklıdır. Şahsen Sevgililer günü, kadınlar günü gibi belirli günlerin 'özel' olarak atfedilmesini doğru bulmuyorum. Herkesin sevgilisine çiçek, hediye aldığı, sevgilisiyle birlikte vakit geçirdiği gün özel gün değildir. Bakın herkes Yapıyor. Herkesin yaptığı şey sizin için nasıl özel olabilir ki? Hayatımdaki kişinin kendini mecbur hissedip bana o gün hediye almasındansa hiçbir özelliği olmayan sıradan bir günde sadece içinden geldiği için hediye alması beni çok daha mutlu eder. İçinden gelmeyerek yaptığı her şey lüzumsuzdur. Zaten çoğu insanın da bu tarz günleri mecburiyetten kutladığını düşünüyorum.

    Ama bazı günler var mesela, onlara özel muamele yapılması çok büyük önem taşır benim gözümde. Tanışma yıldönümü; o özel kişinin hayatınıza girdiği gün. evlilik yıl dönümü; o kişiyle hayatınızı birleştirdiğiniz gün. ve doğum günü; canınız bildiğiniz insanın var olduğu gün. Bunlar önemli olmasın da hangi gün önemli olsun? Yani bunları da unutmayın bir zahmet. Bir yere yazın, hatırlatıcı kurun, bir şey yapın ama unutmayın. Karşınızdaki kişiye değerli olduğunu hissettirin. Ki bence bunu da sadece erkeklerden beklemek yanlış. Doğum günü tamam ama yıldönümleri sadece erkeklerin plan yapması gereken bir gün değil hanımlar.'*' karşılıklı samimiyetinize bağlı olarak o günleri birlikte planlayıp güzel anılar biriktirmek çok daha kıymetli olacaktır.

    Bir de naçizane tavsiyem. mümkünse o günleri'*' kaybetmeyin. Yıllar bir daha hiç tamamlanmamak üzere 362 güne düşebiliyor zira.