bugün yazarları gülümseten şeyler


  • Teneffüsteyim öğrencilerden biri geldi .dedi ki hocam bi 5 dk geç gelirmisiniz. Günlerden 24 Kasım ve ben görevlendirme çalıştığım okuldayım. Dedim acaba bana mı sürpriz yapacaklar. Sonra boşa havaya girmim die ''ya başka hocaya sürpriz yapacaksınız bide bana 5 dk geç gelin diosunuz olmuo valla " hocam siz sadece dediğimizi yapın deyince tamam bana sürpriz yapacaklar oleyy. Zil çaldı biraz gec koridora girdim .koridor boyunca yerde şöyle yazılar; dönüşü olmayan bir yola hazır mısınız , Okları takip edin , heyecanlandınız mı , dünyanın en güzel , en zeki , en hoş sohbet ( Bu arada en çok hoşuma giden açık ara bu )biyoloji öğretmenine , 10 a sizi cok sevdi, daha iyilerine layıksınız ama öğrenci bütçesi buna izin verdi . Ve kapının arkasındayım. sınıftan coşkulu bi tezahürat. kapıyı açtım veeeee masanın üzerinde kırmızı kurdaleli bi ananas .evet evet ananas üzerinde de şu yazıyor; 10 a nın tarlalarında üretilen bu lezzet harikası ananası size hediye etmekten büyük mutluluk duyarız. Sevgilerle 10 a
    Bu arada koridordan itibaren beni videoya çekmekte olan öğrenci var. Gülmekten konusamıyorum .en sonunda dedim ki , hayatım da aldığım en güzel ananas :))
    Hikayesi de şu bi ara ameliyat olma gibi bi ihtimalim vardı .komedisine dedim ki eliniz boş gelmeyin birazınız muz , birazınız çikolata , birazınız ananas....vs getirsin.
    Hayatta en çok güldüğüm , en kendim olduğum yer galiba onların yani . Seviyorum sizi gençler. Bu günü hiç unutmicam.