blog sözlük apk


  • bugün aklıma gelen ve hemen yaptığım uygulama. sözlüğe daha hızlı bir şekilde girmek için kendime yapmıştım ama sizlerlede paylaşmak istedim. daha öncede sözlükte bu konuda başlık açılmıştı ve bazı hocalarımız mobil uygulama gibi bir istekte bulunup, güzel olabileceğini söylemişlerdi. bende o düşüncede olan hocalarımızdan birisiyim.

    aslında herkesin yapabileceği bir şey ancak yapılamdığını görünce yapmak istedim. bildiğiniz gibi hazır mobil uygulama oluşturan çeşitli web siteler var. benim tek yaptığım şey ise bunlardan birine girmek ve web adresini ve birkaç küçük bilgiyi yazarak bir apk oluşturmak ardından upload etmek oldu.

    uygulama bir tarayıcı görevi görüyor ve böylece siteye giriyor. zaten sözlüğün mobil görünümünün çok güzel olduğunu düşünüyoruz. baştan söylemem gerekirki uygulamanın tek avantajı sözlüğe direk bir şekilde girmek ve en azından sözlükteyken tarayıcı üst kısmı gibi bir şey görmemek. yani mobil sitede bildirim gibi bir özellik olmadığından uygulamadada öyle bir şey bulunmuyor haliyle.

    bu uygulama benim çok hoşuma gitti ve telefondan sözlüğe bu uygulama ile gireceğim artık. telefonda uygulamaların arasındada blog sözlüğü görmek bir başka hoş oluyor. sizede tavsiye ederim ve en azından denemenizi isterim.

    buradan indirebilirsiniz
    güncelleme: adres değiştirilmiştir, sorunsuz indirilmekte ve ugyualama çalışmaktadır.

    diğer hocalarımızda denedikten sonra başka sitelerden daha güzel şekillerde uygulamayı yapabileceklerse paylaşırlar herhalde bizimle, onlarıda denemek isteriz sanırım.

    buda blog sözlük için benden küçük bir çabaydı.