ıslıkla pkk marşı çalan kişinin gözaltına alınması


  • kendi açtığım başlığın altını çöpe çevirmeme müsaade ettiğin için teşekkür ederim.

    ben daha önce lgbt konusu hakkında diğer yazarlarla da bir tartışma yaşamıştım. sinirime yenik düşüp karakterime yakışmayan söylemlerde bulunmuştum. gerçi görüşlerim değişmedi ama o konuyu hazmettim.

    fakat bunu hazmedersem sezer başta olmak angrybird ve geri kalan tüm dostlarım cümle alemin içinde ağzıma sıçsın. ben seni hazmedemem aslanım. ben senin tavrını hazmedemem. nolcak anasını satayım? sezere şikayet ettiğinde ne değişecek ben bir platformdan daha uzak kalacağım sende burda zırva sıçmaya devam edeceksin. şikayet mi etmek istiyorsun özelden numaramı vereyim beni bimere şikayet et.


    ===========================================================================
    yazımın kalanı ile ilgili şikayetlere gelinecek olursa:

    küfür kullanıyor diye çok eleştirenler oldu. sözlük camiasında bir antipati topladığımın farkındayım fakat bu mecra benim bir nevi stres çarkım. haykırarak bağırarak söylemek istediklerimi buraya yazıyorum. hoşuma giden şarkıların başlıklarını da açıyorum ki belki aynı müzik zevkine sahip bir kaç kişi beğenir keyifli vakit geçirir diye.

    fakat ara sıra girdiğim sözlükte artık okumaktan gına geldiği yazar başlıkları, yok ne dinliyorum, yok geceye pokemon bırak, yok bu kimin şiiri, yok bu suresi (örnek verdim allah düşmanlığıyla suçlamayın) gibi başlıklar ve entryler ilgi uyandırmıyor. vikipedi bilgileri ile tanım sözlüğü ise cabası. ulan 30 kişi oluyo akşam 7-8 gibi hiçbiri de farklı içerik üretmiyor. hepsi ne dinliyoruma entry döşüyor.

    ulan ülkede haber yağıyor haber siyasetinden sporuna sanatından magazinine... ama bizim sözlük tayfa hala geceye bir dert bırak geceye bir gülücük bırak.

    ben artık yorum görmek istiyorum arkadaşım. başka insanların nasıl düşündüğünü merak ediyorum. kullanışlı başlıklar istiyorum. bir ürün başlığı göreyim bir merakımı dindireyim, arkadaşlar webte karşılaştıkları gariplikleri paylaşsınlar falan felan amaaaaaaa.......
    ===========================================================================

    neyse şutlanırsam barana "çerxa şoreşe" çalmayı unutmayın. ben ona çalıcam en güzelinden bikaç tane. sezer başkan beni atcaksan da önce bir mesaj atar mısın az buçuk diyceklerim var.