erkeklerin 7 saniyede bir seks düşünmesi


  • (bkz: Kadınların da erkekler kadar porno izlemesi)
    Nedir bu feministlerin erkeklerden alıp veremediği ? Eşitlik mi, hiç sanmıyorum. Erkektir yapar, kadın yapmıyor öyle mi ? Yapmak istiyor ama engel oluyorlar vah vah?,mesala sokakta üstsüz gezmek istiyorlar, Tıpkı biz erkekler gibi. Ben 27 yaşına kadar Ankara’da hiç üstsüz gezen görmedim. zaten biz erkeklerde her yerde osbir çekiyoruz. Yemek masasında falan, akşam yemeğinde çıkarıyoruz Fab fab fab; salataya sos.. Feminazilerin istediği şey üstünlük. Kadın hem kadın gibi narin-zarif olmak bende erkek gibi güçlü olmak istiyor. Hem cinsel Seçilimde seçilmek, hemde güçlü olup seçmek istiyor. Aynen anladığınız gibi hem seçmek, hem seçilmek istiyor.(bkz: Hipergami )’nin kadınlar üzerindeki etkisi tam olarak bu. Feminizm, kadınlara “Özgür sex” adı altında büyük yalanlar söylüyor. Dünyanın her yerinde or*spuya, oR*spu deniyor.

    “Erkek istediğiyle yatarmış, kadın yaramazmışta vay efendim hele özgürlük istiyoruz bizde yatarız, erkekler bizi s*kemez biz onları a*arız.” Kadın çocuk doğurduğu sürece bakire olanı makuldür. Sebebi ise, (bkz: Evrim)(bkz: Cinsel Seçilim)(bkz: Evrimsel psikoloji)(bkz: The red pill)
    T: Bir feminazini çığlığı.
    Sex 1,2..6,7 sex-1,2.. bizim beynimiz aynen böyle programlanmış. 7 saniye içinde düşündün-düşündün sonra yine sex. (bkz: Bilim kadını diye birşey olmaması)

    Edit; umarım feminizm nedir biliyorumdur.