kadın şoför


  • Xx kromozoma sahip araç kullanıcısıdır.
    Yaratıcı tarafından araba kullanma özelliği yalnızca erkeklere yüklendiği için bu tür kesinlikle şoför koltuğundan uzak tutulmalıdır. araç içerisinde konuşmaları, gülümsemeleri hatta varlıkları da acilen yasaklanmalıdır. Kadının seyahat özgürlüğü de acilen elinden alınmalıdır.
    Kadınlar yalnızca otomobil fuarlarında manken olarak motorlu araçlara yaklaşmalıdır.
    Ne oldu absürt geldi değil mi? Arabistan mı burası diyenler bile olmuştur içinden. Her ne kadar abartı gibi görünse de trafikte hata yapıldığında kesin kadın şofördür damgası yapıştırıp sollarken göz ucuyla kontrol etmenin bir tık üstü bu düşüncelerdir.
    Her kadın topuklu ayakkabı giymez. Şahsen ömrümde denemek amaçlı bile hiç giymedim, kadın olduğum gerçeğini değiştirmez umarım. Ayrıca her kadın kırmızıda durduğunda makyajını tazelemez.
    Bu toplumda var olmak için erkek gibi davranmak zorunda bırakmayın kadınları. Şimdi erkekler öyledir böyledir diye saymanın manası yok. Erkekler şöyle kullanır, kadınlar şöyle kullanamaz diye genellemenin hiç manası yok.
    Esas olan gerçeklerdir, trafik magandalarının haberlere konu olmadığı gün yok. Herkes kendini geliştirmeye çalışsın, kurallara uysun yeter.